ABORTER OCH DESS KONSEKVENSER

Aborten och dess följder är hemska. Om man lyckas att bli övertalad om att det ofödda barnet inte är ett barn finns det inte längre någon begränsning till vad som kan göras med den nya lilla, skapelse som helt försvarslöst och oskyldigt växer och utvecklas i sin mors sköte.

Att man gör så djupt fruktansvärda omoraliska saker som att sälja kroppsdelar från aborterade barn är följden av barn-dödandet. Organ och kroppsdelar sorteras ut från aborterade barn - även levande – vilket sen säljs till så högt pris som möjligt. Hur är det möjligt att man vill köpa aborterade barns CNS, och hjärnor om de inte är människor?

Intervjuarna i dessa videor som går till ”Planned Parenthood”- ett stort biotekniskt företag - låtsas vara köpare av fosters kroppsorgan. som Planned Parenthood säljer. De som låtsas att köpa kommer från ”The Center for Medical Progress". Kamerorna är dolda. Genom detta har det avslöjats, för världen att se, hur stor och hemsk abortindustrin är. Det är helt olagligt att sälja och köpa delar av aborterade barns kroppar. Men det är inte olagligheten av säljande och köpande som är det väsentliga, men dödandet av barn.

"Gud som är livets Herre, har åt människan anförtrott den höga uppgiften att tjäna livet, och människan ska på ett sätt som är henne värdigt fullgöra det. Livet måste därför skyddas med allra största omsorg alltifrån konceptionen: abort och barnamord är avskyvärda brott"
                                                        (Vat.II, pastoralkonst.Gaudium et spes, n.51)