SMS FRÅN REGERINGEN

Råd eller Måste?
Börjar vi att bli en militär diktatur i Sverige?
Det står redan klart att det håller på att bli så medan vi sover tryggt under inflytandet av en Ny Global Världs Ordning.
Vi har, verkar det som, blivit bland det första ledande länderna i denna nya revolution.
Ledarna av den Nya Världen använder sig av Covid, vilket, de säger, "är ett ypperligt tillfälle" för att börja genomföra den Globala Världsomställningen.

Är det inte skrämmande att få ett SMS som säger att vi måste vara försiktiga… skärpta föreskrifter… samlas aldrig mer än åtta personer..umgås bara med personer som du redan känner…umgås bara med några få vänner..håll alltid avstånd till personer…håll avstånd till andra människor - både inomhus och utomhus….handla ensam, vistas inte längre än du behöver i affären och undvik trängsel, i kyrkor får det inte vara mer än åtta personer vilket har lett till att ingen får komma till den heliga Mässan; ”Källan och Höjdpunkten av det kristna livet” .
                                                                                                                                                                       (LG. #11)
Undvik att träffa nya kontakter när du reser …ta dig hem utan smitta och säkerställ dig att du kan isolera dig innan du åker nånstans….Arbeta hemma…… 

Är det nu så att vi inte själva får bestämma om vi ska gå ut, om vi ska hälsa på någon, om vi ska vara nära någon hemma hos oss, hur vi ska resa, om vi ska eller inte ska resa?

Kan det vara meningen att vi ska bli uppskrämda, inte ens våga titta på våra medmänniskor, stänga alla dörrar och se på varandra som livs faror?
Varför skulle man annars skicka ut ett SMS till hela landet, som om det skulle vara krig eller något ännu värre.
Alla vet att de som haft Covid blir immuna, men nu vet man inte det längre, för om man varit Covid sjuk innan hösten så är det troligt att man inte längre är immun, säger man.
Så alla måste anses som en fara för sig själva och för andra, sjuk eller inte sjuk. 

Det är ju så med Covid att man egentligen inte vet något mer än att man vet att det är livsfarligt, och ändå inte! Doktorer säger rakt motsatta saker på samma fråga när det gäller Covid.
Ett SMS! Hur kan regeringen ha makt att skicka SMS till alla i hela landet för att säga ”följ de skärpta råden”!? Det är ju råd!
Men råd som ändå är ”måste”.
Och med såna här SMS kan vi inte längre tro att vi har något som helst privatliv!
Kan man annat än misstänka att ”de” kommer att följa oss i allt det vi gör och vart vi än går!? 
Är det inte troligt att vi kan förvänta oss fler SMS i framtiden: "Gå inte ut idag",
"köp inget oekologiskt".....

Är det inte ett nytt Kina som skapas?  Viruset kommer ju därifrån.
Kan man inte anta att Virusen har blivit framställd på ett laboratorium, handgjord, och utskickad just i denna tid då ”Den Nya Världen” börjar sin nedräkning? 
En av ledarna för det hela säger ju att Covid är ett utmärkt tillfälle för att installera om sig….
Det låter inte väldigt medlidsamt inte heller låter det som att det skulle vara en kris.  

De säger vidare att ”ingenting kommer någonsin att bli detsamma igen”… alltså efter Covid. 
Och Covid kommer att anses avslutad när de säger att det är så d.v.s. när de fått in foten i dörren så pass mycket att den inte kan stängas igen.

Är det inte ett brott, ett kränkande brott mot människans värdighet att få såna SMS från ”Storebror”!?
Är det inte ett brott att friska människor ska bära munkavlar eller om det nu är maskar, eller munskydd? 
Gömma människans ansikte….
Människor med tbc. hålls i isolering, inte de som inte har tbc!

Den militäriskt påtvingade Covid-19 mentaliteten blir alltmer oroväckande.
Ingen ska kunna smita undan den Nya Världs Ordningen, ingen ska, på något vis, undgå Viruset fast den redan har nått nedersta punkten på kurvan och egentligen inte existerar alls, enligt de flesta experter på området av denna pandemi. 
Varför ska man inte tro dem? 
De är dem enda som talar logiskt och konsekvent. I allt annat som sägs av Agenterna för den Nya Världs Ordningen kan man inte undgå att se och höra och känna i hela ens varelse att det hela är en ”Trojansk häst”. 

”Ingenting kommer någonsin att bli detsamma igen”….
Så sägs det. 
Det kommer att bli ett ”nytt normalt”.

Någon undrade vad som egentligen var normalt..så kanske detta "Covid-liv" kan anses vara normalt? 
Men det är inte normalt att inte få hälsa på sina medmänniskor. 
Det är inte normalt att inte få hälsa på sina barnbarn eller mormor och morfar, det är inte normalt att friska människor och att barn bär munskydd, det är inte normalt att man skriker med ilska ”Covid”!, i affärs kön därför att någon står lite framför gränsen för vart man får stå, det är inte normalt att lämna ensamma människor utan besök till jul, det är inte normalt att ett folk ska gå omkring rädda för-de-vet-inte-vad..
Detta är okristligt och ogudaktigt!

Det är inte normalt att Mässan inte firas officiellt.

Under andra pandemier har människor varit lugna,  ingen har förlorat arbetet på grund av det, gått totalt ner i ekonomin, man har varit naturligt aktsam -
normalt vet människor vad de ska göra när de blir sjuka…

1917, samma år som revolutionen i Ryssland bröt ut, kallade Vår Fru av Fatima, till omvändelse, hon sa med stor ledsamhet att Gud var sårad av människors synder, likgiltighet och direkt olydnad. 
Junfru Maria bad om de första fem Lördagarna, att be Rosenkransen, och viga Ryssland till hennes Obefläckade Hjärta, och om vi inte fullföljde detta skulle "Rysslands irrläror spridas"…
Vilka irrläror är det? 
Ja, det handlar inte enbart om att sprida kommunism men om att ta död på den Kristna kulturen och traditionen, att få bort Gud från samhällsmedvetandet och det personliga medvetandet: genom att först och främst attackera familjen.
Det var Ryssland som först legaliserade abort, efter deras revolution för nu 100 år sedan. 
Och barn som föddes skulle tas om hand - inte av föräldrar -men av staten. 
Daghem inrättades. 
Varför?
För att kvinnan skulle gå ut i arbetet i jämlikhetens namn 
och för att landet skulle få mer produktion, produktion, produktion.
Arbete och produktion, ingen ska äga något, äta lika mycket av samma slags mat, leva likadant, säga samma sak, Gud ska dö och kyrkan ska smälta in i brödraskapet. 
Familjen, sa Engels, är människans skapelse, något man hittat på som kan förändras. 
Dessa är bara några få exempel på hur Ryssland irrläror spridits.

Det är intressant att de Ryska revolutionen började med, ekonomi; "en jämn fördelning av kapital" "Das kapital",
och det är också nu vad det handlar om: Ekonomi.

Varför ska vi lägga oss i det här?
Därför att det handlar om Gud. Förstörelsen av Kyrkan såsom Kristus har grundat Henne och därmed förstörelsen av själar.
Det handlar om upplösandet av familj och det handlar om ideologier som för oss bort från Gud, bort från frälsning och från moral....bort från bön...och bort från
Den Heliga Mässan...

Kyrkan talar inte mycket för den Katolska tron, uppmanar inte till att komma än mer till kyrkan och Tillbe i den Heliga Mässan,Tillbe det Allra Heligaste Sakramentet, be för Guds beskydd, be för återupprättande av katolsk tradition och lära. Be att familjer återskapas; Mamma, Pappa, barn...
Ett nytt normalt skulle vara att komma närmare Gud, detta skulle för Kyrkan vara ett ”ypperligt tillfälle” att be mer, be tillsammmans, förenas i tro på Jesus i det Allra Heligaste Sakramentet, förenas i tro på familjens oerhörda betydelse för människan och för världen. 

Kyrkans Huvud är Kristus, det är Hans lag Hon måste följa för att inte tappa sin identitet som Kristi Brud, och för att kunna fortsätta att ta emot och ge Livets Bröd: Medicin för de sjuka…